ملف:Escudo de Mengíbar (Jaén).svg

الصوره الاصليه(ملف SVG، اساسا 550 × 960 بكسل، حجم الملف: 640 كيلوبايت)

الملف دا من ويكيميديا كومنز و ممكن تستعمله المشاريع التانيه. الوصف بتاعه صفحة وصف الملف هناك معروض تحت..

الخلاصة

شعار النبالة
InfoField
English: Mengíbar, Jaén, Spain.
Español: Mengíbar, Jaén, España.
وصف شعار النبالة
InfoField
Español: Contorno español, tronchado: En lo alto, en campo de plata, un olivo de dos pies, al natural, surmontado en la copa por una estrella de cinco puntas, de gules, y en lo bajo, en campo de gules, ajustado al flanco diestro, un recinto amurallado, almenado y mazonado de sable, con una puerta de acceso de medio punto, todo de oro, en cuyo interior destaca una torre de planta cuadrada, mazonada de sable, del mismo metal. Debajo del recinto amurallado, en el ombligo del escudo, figura una medalla compuesta por una cruz con los cuatro brazos iguales de gules, sobrepuestos a otros cuatro de plata, cuyos extremos terminan en curvas cóncavas y rematados por un globo de plata, que confluyen en el centro, dejando libre un escudete oval que carga en campo azur una coraza y un morrión, atravesados a diestra y siniestra respectivamente, en sotuer, por una espada y una lanza, todo de plata. En los cuatro claros que dejan los brazos, y desde la periferia del plano, salen cuatro flores de lis, de oro, que tocan las curvas de los brazos blancos. Por el pequeño globo superior pasa una corona de laurel de forma elíptica. Bordura general de catorce piezas, que carga alternantes, en campo de gules, una torre de oro, almenada de tres, esclarecida de azur y mazonada de sable, y en campo de plata, un león rampante de gules, coronado de oro, armado y lampasado de lo mismo. Al timbre, corona real cerrada.
مرجع الوصف
InfoField
تاريخ 1 مايو 2011
الفنان
InfoField
Erlenmeyer
مصدر

عمل شخصى

 
.هذا الرسم المتجهي أُنشئ بواسطة Inkscape
سماح
(إعادة استخدام الملف ده)
Insignia تُظهِر هذه الصورة علماً أو شعارَ نبالةٍ أو خَتماً أَو بعض الشارات الرسميَّة. قد يَكُون استعمال هذه الرموز مُقيَّداً في بعض البلدان، ولكنَّ هذه القيود غير مُرتبِطة بمسائِل حقوق النشر والتأليف.
Erlenmeyer، صاحب حقوق التأليف والنشر لهذا العمل، أنشر هذا العمل تحت الرخصة التالية:
w:ar:مشاع إبداعي
نسبه ل مشاركه زي
نسبه ل: Erlenmeyer
إنت حر:
  • فى المشاركه – علشان نسخ و توزيع و بث العمل
  • إنك تمزج – فى تكييف العمل
بالشروط دى:
  • نسبه ل – لازم يتنسب العمل للى مألفه بشكل مناسب و توفير رابط للرخصه وتحديد اذا حصلت تغييرات. ممكن ده يتعمل بأى طريقه معقوله، لكن مش بطريقه تشير ان مانح الرخصه بيوافقك على الاستعمال.
  • مشاركه زي – لو عدت إنتاج المواد أو غيرت فيها، لازم تنشر مساهماتك اللى جايه من الأصل تحت ترخيص الأصل نفسه أو تحت ترخيص متوافق معاه.

الشروحات

أضف شرحاً من سطر واحد لما يُمثِّله هذا الملف

العناصر المصورة في هذا الملف

يُصوِّر العربية

نوع الوسائط العربية

image/svg+xml

تاريخ الفايل

اضغط على الساعه/التاريخ علشان تشوف الفايل زى ما كان فى الوقت ده.

الساعه / التاريخصورة صغيرةابعاديوزرتعليق
دلوقتي17:30، 29 يونيه 2014تصغير للنسخة بتاريخ 17:30، 29 يونيه 2014550 × 960 (640 كيلوبايت)Erlenmeyer
22:16، 20 يونيه 2014تصغير للنسخة بتاريخ 22:16، 20 يونيه 2014550 × 960 (641 كيلوبايت)ErlenmeyerNueva corona.
22:15، 18 ديسمبر 2011تصغير للنسخة بتاريخ 22:15، 18 ديسمبر 2011550 × 970 (685 كيلوبايت)Erlenmeyer
11:53، 1 مايو 2011تصغير للنسخة بتاريخ 11:53، 1 مايو 2011550 × 970 (893 كيلوبايت)Erlenmeyer== {{int:filedesc}} == {{COAInformation |blasonen=Mengibar, Jaen, Spain. |blasonnement-en= |ref-en= |blasones=Mengíbar, Jaén, España. |blasonnement-es=Contorno Español. Tronchado: En lo alto, en campo de plata, un olivo de dos pies, al natural, surmon

ال1 صفحة دى فيها وصله للفايل ده:

استخدام الملف العام

الويكيات التانيه دى بتستخدم الفايل ده:

بيانات ميتا