الدول والتبعيات حسب عدد السكان تعديل

ملاحظه: كل الاقاليم التابعه والبلاد اللى تشكل جزءاً من دول ذات سياده تظهر بالخط المائل.

الترتيب البلد
(او الاقليم التابع)
السكان التاريخ % من سكان
العالم
المصدر
1   الصين[Note 1] غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الكتاب الاحصائى السنوى للصين 2016
2   الهند غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
3   امريكا[Note 2] غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
4   اندونيسيا 261,890,900 1 يوليو, 2017 3.01% الاسقاط السنوى الرسمي
5   باكستان غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% مكتب الاحصاءات الباكستاني
6   البرازيل غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
7   نيجيريا 193,500,543 1 يوليو, 2016 2.23% احصاء رسمى سنوي
8   بانجلاديش غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
9   روسيا[Note 3] 146,809,643 1اغسطس, 2017 1.69%

تقدير رسمي Archived 2017-11-18 at the Wayback Machine

10   الميكسيك 126,577,691 1يناير, 2019 1.46%

الاحصاء الرسمي Archived 2019-01-03 at the Wayback Machine

11   اليابان 126,420,000 1ديسمبر, 2018 1.46% التقدير الشهرى المؤقت
12   الفيليبين 117,357,200 3 مارس, 2024 1.35% الساعه السكانيه الرسميه Archived 2015-09-15 at the Wayback Machine
13   مصر غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
14   Ethiopia 94,351,001 1 يوليو, 2017 1.09% الاحصاء الرسمي[Note 4]
15   فييتنام 93,700,000 1 يوليو, 2017 1.08% الاحصاء السنوى الرسمي
16   المانيا 82,800,000 ديسمبر 31, 2016 0.95% التقدير السنوى الرسمى الاولي Archived 2017-10-20 at the Wayback Machine
17   جمهورية الكونغو 81,339,988 1 يوليو, 2017 0.95% تقدير الامم المتحده
18   ايران غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
19   توركيا 79,814,871 ديسمبر 31, 2016 0.92% تقدير رسمى سنوي Archived 2017-11-08 at the Wayback Machine
20   تايلاندا 69,037,513 1 يوليو, 2017 0.790% تقدير الامم المتحده
21   فرنسا[Note 5] 66,991,000 سبتمبر 1, 2017 0.77% تقدير رسمى شهري
22   المملكه المتحده[Note 6] 65,648,000 1 يوليو, 2016 0.76% التقدير الرسمى فى نص العام
23   ايطاليا 60,525,277 ابريل 30, 2017 0.70% تقدير رسمي Archived 2018-07-16 at the Wayback Machine
24   تانزانيا[Note 7] 57,310,000 1 يوليو, 2017 0.66% تقدير الامم المتحده
25   جنوب افريقيا 56,521,900 1 يوليو, 2017 0.65% تقدير رسمى سنوي
26   ميانمار 53,370,609 1 يوليو, 2017 0.61% تقدير الامم المتحده
27   كوريا الجنوبيه 51,446,201 1 يوليو, 2017 0.59% تقدير رسمى سنوي
28   كينيا 49,699,862 1 يوليو, 2017 0.57% تقدير الامم المتحده
29   كولومبيا غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه Archived 2016-10-28 at the Wayback Machine
30   اسبانيا 46,528,966 يناير 1, 2017 0.54% تقدير رسمي Archived 2017-06-28 at the Wayback Machine
31   ارجنتين 44,044,811 1 يوليو, 2017 0.51% احصاء رسمى سنوي
32   اوكرانيا[Note 8] 42,456,012 اغسطس 1, 2017 0.49% تقدير رسمى شهري Archived 2016-08-08 at the Wayback Machine
33   الجزاير 41,697,498 1 يوليو, 2017 0.48% احصاء رسمى سنوي
34   السودان 40,782,742 1 يوليو, 2017 0.47% احصاء رسمى سنوي Archived 2017-10-20 at the Wayback Machine
35   بولندا 38,432,992 ديسمبر 31, 2016 0.44% تقدير رسمي
36   العراق 38,274,618 1 يوليو, 2017 0.43% تقدير الامم المتحده
37   أوغندا 37,673,800 1 يوليو, 2017 0.430% احصاء رسمى سنوي
38   كندا غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% تقدير رسمي
39   المغرب[Note 9] 36,710,900 3 مارس, 2024 0.423% احصاء رسمى سنوي Archived 2015-11-13 at the Wayback Machine
40   المملكه العربيه السعوديه 33,905,320 1 يوليو, 2017 0.39% تقدير رسمي
41   اوزبيكيستان 32,345,000 1 يوليو, 2017 0.37% تقرير السكان الرسمي
42   ماليزيا غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
43   بيرو 31,826,018 1 يوليو, 2017 0.37% احصاء رسمى سنوي Archived 2015-09-24 at the Wayback Machine
44   فنيزويلا 31,431,164 1 يوليو, 2017 0.36% احصاء رسمى سنوي Archived 2019-04-03 at the Wayback Machine
45   افغانستان 29,724,323 1 يوليو, 2017 0.34% تقدير رسمى سنوي Archived 2019-05-17 at the Wayback Machine
46   جانا 28,956,587 1 يوليو, 2017 0.33% احصاء رسمى سنوي
47   نيبال 28,825,709 1 يوليو, 2017 0.33% احصاء رسمى سنوي Archived 2016-01-28 at the Wayback Machine
48   انجولا 28,359,634 يناير 1, 2017 0.33% تقدير رسمي
49   اليمن 28,250,000 1 يوليو, 2017 0.33% تقدير الامم المتحده
50   موزامبيق 27,128,530 1 يوليو, 2017 0.31% الاحصاء السنوى الرسمي
51   مدغشقر 25,571,000 1 يوليو, 2017 0.290% تقدير الامم المتحده
52   كوريا الشماليه 25,491,000 1 يوليو, 2017 0.29% تقدير الامم المتحده
53   استراليا غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
54   كوت ديفوار 24,295,000 1 يوليو, 2017 0.280% تقدير الامم المتحده
55   تايوان[Note 10] 23,556,169 اغسطس 31, 2017 0.27% تقدير رسمى شهري
56   الكاميرون 23,248,044 يناير 1, 2017 0.270% الاحصاء السنوى الرسمي Archived 2021-02-24 at the Wayback Machine
57   نيجر 21,477,348 1 يوليو, 2017 0.25% تقدير الامم المتحده
58   سريلانكا 21,203,000 1 يوليو, 2016 0.24% تقدير رسمي Archived 2017-11-17 at the Wayback Machine
59   رومانيا 19,638,000 يناير 1, 2017 0.23% تقدير رسمى سنوي
60   بوركينا فاسو 19,632,147 1 يوليو, 2017 0.23% الاحصاء السنوى الرسمي Archived 2016-12-21 at the Wayback Machine
61   مالاوى 18,622,000 1 يوليو, 2017 0.21% تقدير الامم المتحده
62   مالي 18,542,000 1 يوليو, 2017 0.21% تقدير الامم المتحده
63   سوريا 18,270,000 1 يوليو, 2017 0.21% تقدير الامم المتحده
64   كازاخستان 18,074,100 سبتمبر 1, 2017 0.21% تقدير رسمي Archived 2015-10-08 at the Wayback Machine
65   تشيلي 17,373,831 اغسطس 31, 2017 0.21% نتيجه اوليه لتعداد 2017
66   نيديرلاند غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه Archived 2018-10-09 at the Wayback Machine
67   اكوادور غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
68   زامبيا 16,405,229 1 يوليو, 2017 0.19% احصاء رسمى سنوي Archived 2021-02-26 at the Wayback Machine
69   جواتيمالا 16,176,133 1 يوليو, 2015 0.19% تقدير رسمي Archived 2014-03-14 at the Wayback Machine
70   كمبوديا 15,848,495 1 يوليو, 2017 0.18% احصاء رسمى سنوي
71   سينيجال 15,256,346 يناير 1, 2017 0.180% احصاء رسمى سنوي
72   تشاد 14,900,000 1 يوليو, 2017 0.170% تقدير الامم المتحده
73   الصومال[Note 11] 14,743,000 1 يوليو, 2017 0.17% تقدير الامم المتحده
74   زيمبابوى 14,542,235 1 يوليو, 2017 0.17% احصاء رسمى سنوي Archived 2016-04-28 at the Wayback Machine
75   جينيا 12,717,176 1 يوليو, 2017 0.15% تقدير الامم المتحده
76   جنوب السودان 12,575,714 1 يوليو, 2017 0.14% تقدير الامم المتحده
77   رواندا 11,809,300 1 يوليو, 2017 0.14% الاحصاء الرسمي
78   بلجيكا 11,370,968 اجسطس 1, 2017 0.13% تقدير رسمى شهري
79   تونس 11,304,482 1 يوليو, 2016 0.13% تقدير رسمي Archived 2016-06-10 at the Wayback Machine
80   كوبا 11,239,224 ديسمبر 31, 2016 0.13% تقدير رسمى سنوي Archived 2017-07-31 at the Wayback Machine
81   اليونان 11,183,716 يناير 1, 2016 0.12% تقدير رسمي Archived 2021-01-10 at the Wayback Machine
82   بوليفيا 11,145,770 1 يوليو, 2017 0.13% تقدير رسمي
83   بينين 11,002,578 1 يوليو, 2017 0.13% الاحصاء الرسمي
84   هاييتى 10,911,819 March 31, 2015 0.13% تقدير رسمي
85   تشيكيا 10,588,063 يونيه 30, 2017 0.12% تقدير فصلى موسمي
86   10,400,938 1 يوليو, 2017 0.12% احصاء رسمى سنوي Archived 2019-04-03 at the Wayback Machine
87   البرتغال 10,309,573 ديسمبر 31, 2016 0.12% تقدير رسمى سنوي
88   جمهورية الدومينيكان 10,169,172 1 يوليو, 2017 0.12% الاحصاء الرسمي Archived 2017-05-25 at the Wayback Machine
89   السويد 10,081,396 اغسطس 31, 2017 0.12% التقدير الشهرى الرسمي
90   الاردن غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه Archived 2017-10-19 at the Wayback Machine
91   اذيربايجان 9,843,031 يونيه 1, 2017 0.11% تقدير رسمي
92   المجر 9,799,000 يناير 1, 2017 0.11% تقدير رسمى سنوي
93   بيلاروسيا 9,495,500 1 يوليو, 2017 0.11% تقدير فصلى موسمي Archived 2019-11-01 at the Wayback Machine
94   الامارات 9,400,000 1 يوليو, 2017 0.11% تقدير الامم المتحده
95   هوندوراس 8,866,351 1 يوليو, 2017 0.1% احصاء رسمى سنوي
96   النمسا 8,794,267 1 يوليو, 2017 0.1% رقم فصلى موسمي
97   اسرائيل غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه
98   طاجيكستان 8,742,000 يناير 1, 2017 0.1% تقدير رسمي Archived 2012-03-06 at the Wayback Machine
99   سويسرا 8,448,585 يونيه 30, 2017 0.1% رقم فصلى موسمي
100   بابوا نيو جينيا 8,151,300 1 يوليو, 2016 0.09% تقدير رسمى سنوي
  هونج كونج (الصين) 7,389,500 1 يوليو, 2017 0.085% تقدير رسمي
101   توجو 7,178,000 1 يوليو, 2017 0.083% تقدير رسمي Archived 2015-09-08 at the Wayback Machine
102   بلجاريا 7,101,859 ديسمبر 31, 2016 0.082% تقدير رسمي Archived 2018-06-25 at the Wayback Machine
103   سييراليون 7,075,641 ديسمبر 4, 2015 0.081% احصاء اوليسنة 2015
104   صيربيا[Note 12] 7,058,322 يونيه 30, 2016 0.081% تقدير رسمى سنوي
105   باراجواى 6,953,646 يناير 1, 2017 0.08% تقدير رسمي
106   السالفادور 6,581,940 1 يوليو, 2017 0.076% الاحصاء الرسمي Archived 2020-04-22 at the Wayback Machine
107   لاوس 6,492,400 March 1, 2015 0.075% احصاء اوليسنة 2015 Archived 2020-03-18 at the Wayback Machine
108   ليبيا 6,374,616 1 يوليو, 2017 0.073% تقدير الامم المتحده
109   نيكاراجوا 6,305,956 1 يوليو, 2017 0.073% تقدير رسمي Archived 2018-05-07 at the Wayback Machine
110   كيرجيزستان 6,140,200 يناير 1, 2017 0.071% تقدير رسمي
111   لبنان 6,082,000 1 يوليو, 2017 0.07% تقدير الامم المتحده
112   دنمارك 5,760,694 1 يوليو, 2017 0.066% تقدير فصلى موسمي
113   توركمينيستان 5,758,000 1 يوليو, 2017 0.066% تقدير الامم المتحده
114   Singapore 5,612,300 1 يوليو, 2017 0.065% تقدير رسمي Archived 2015-11-29 at the Wayback Machine
115   فينلاندا 5,508,714 يوليه 31, 2017 0.063% تقدير رسمى شهري
116   سلوفاكيا 5,435,343 ديسمبر 31, 2016 0.063% تقدير رسمي
117   النرويج 5,277,762 1 يوليو, 2017 0.061% تقدير فصلى موسمي
118   جمهورية الكونجو 5,261,000 1 يوليو, 2017 0.061% تقدير الامم المتحده
119   افريقيا الوسطى 4,659,080 1 يوليو, 2017 0.054% تقدير الامم المتحده
120   اريتريا 5,069,000 1 يوليو, 2017 0.058% تقدير الامم المتحده
121   Corsica 4,947,490 يونيه 30, 2017 0.057% تقدير رسمي
122   نيوزيلاندا غلط تعبيري: عامل < مش متوقع 3 مارس, 2024 غلط تعبيري:علامة الترقيم "{" مش متعرف عليها% الساعه السكانيه الرسميه Archived 2010-06-04 at the Wayback Machine
  فلسطين 4,816,503 1 يوليو, 2016 0.055% تقدير رسمي
123   Ireland 4,757,976 1 يوليو4, 2016 0.055% احصاء اوليسنة 2016
124   سلطنه عمان 4,573,075 فبراير 1, 2017 0.053% تقدير رسمي Archived 2016-10-09 at the Wayback Machine
125   ليبيريا 4,289,520 1 يوليو, 2017 0.049% الاحصاء الرسمي Archived 2021-02-24 at the Wayback Machine[Note 13]
126   كرواتيا 4,154,213 ديسمبر 31, 2016 0.048% تقدير رسمى سنوي
127   الكويت 4,132,415 1 يوليو, 2016 0.048% تقدير رسمي
128   باناما 4,037,043 1 يوليو, 2016 0.046% تقدير رسمي
129   موريتانيا 3,806,719 1 يوليو, 2017 0.044% الاحصاء السنوى الرسمي
130   جورجيا[Note 14] 3,718,200 يناير 1, 2017 0.043% تقدير رسمى سنوي
131   مولدوڤا[Note 15] 3,550,900 يناير 1, 2017 0.041% تقدير رسمي
132   البوسنه و الهرسك 3,518,000 1 يوليو, 2015 0.04% تقدير رسمي Archived 2019-05-29 at the Wayback Machine
133   اوروجواى 3,493,205 يونيه 30, 2017 0.04% الاحصاء السنوى الرسمي
  پويرتو ريكو (امريكا) 3,411,307 1 يوليو, 2016 0.039% تقدير رسمي
134   Mongolia 3,582,050 مارس 3, 2024 0.041% الساعه السكانيه الرسميه Archived 2018-01-05 at the Wayback Machine
135   ارمينيا 2,979,900 1 يوليو, 2017 0.034% تقدير فصلى موسمي
136   البانيا 2,876,591 يناير 1, 2017 0.033% تقدير رسمى سنوي Archived 2017-10-16 at the Wayback Machine
137   ليتوانيا 2,814,696 اكتوبر 1, 2017 0.032% تقدير رسمى شهري
138   جامايكا 2,730,894 ديسمبر 31, 2016 0.031% تقدير رسمي
139   مشيخة قطر 2,675,522 يناير 31, 2017 0.031% تقدير رسمى شهري Archived 2018-07-01 at the Wayback Machine
140   ناميبيا 2,368,747 1 يوليو, 2017 0.027% الاحصاء الرسمي
141   بوتسوانا 2,230,905 1 يوليو, 2016 0.026% احصاء رسمى سنوي Archived 2016-09-19 at the Wayback Machine
142   ليسوتو 2,233,000 1 يوليو, 2017 0.026% تقدير الامم المتحده
143   جامبيا 2,101,000 1 يوليو, 2017 0.024% تقدير الامم المتحده
144   مقدونيا 2,073,702 ديسمبر 31, 2016 0.024% تقدير رسمي
145   سلوفينيا 2,065,895 يناير 1, 2017 0.024% تقدير رسمي
146   لاتفيا 1,934,500 سبتمبر 1, 2017 0.022% تقدير رسمى شهري Archived 2013-06-28 at the Wayback Machine
  كوسوفو[Note 16] 1,836,978 يناير 1, 2016 0.021% احصاء رسمى سنوي Archived 2015-10-18 at the Wayback Machine
147   جابون 1,811,079 يونيه 2, 2016 0.021% تقديرات (تسريبات صحفيه)[permanent dead link]
148   جينيا بيساو 1,553,822 1 يوليو, 2017 0.018% احصاء رسمى سنوي Archived 2017-02-02 at the Wayback Machine
149   البحرين 1,451,200 1 يوليو, 2017 0.017% احصاء رسمى سنوي Archived 2017-02-06 at the Wayback Machine
150   ترينيداد و توباجو 1,353,895 1 يوليو, 2016 0.016% تقدير رسمي
151   استونيا 1,352,320 يناير 1, 2017 0.015% تقدير رسمي Archived 2017-10-14 at the Wayback Machine
152   موريشيوس 1,263,820 ديسمبر 31, 2016 0.015% تقدير رسمي
153   جينيا الاستوائيه 1,222,442 يوليه 4, 2015 0.014% احصاء اوليسنة 2015
154   تيمور الشرقيه 1,167,242 1 يوليو1, 2015 0.013% احصاء اوليسنة 2015 Archived 2021-02-25 at the Wayback Machine
155   سوازيلاند 1,132,657 1 يوليو, 2016 0.013% الاحصاء الرسمي Archived 2015-07-23 at the Wayback Machine
156   جيبوتى 956,985 1 يوليو, 2017 0.011% تقدير الامم المتحده
157   فيجى 869,458 1 يوليو, 2015 0.01% تقدير رسمى سنوي
158   قبرص 848,300 ديسمبر 31, 2015 0.01% تقدير رسمي
159   جزر القمر 806,153 1 يوليو, 2016 0.009% تقدير رسمي Archived 2016-01-11 at the Wayback Machine
160   بوتان 876,200 مارس 3, 2024 0.01% الساعه السكانيه الرسميه Archived 2016-08-16 at the Wayback Machine
161   جويانا 746,900 1 يوليو, 2013 0.0086% تقدير رسمي Archived 2016-01-29 at the Wayback Machine
  ماكاو (الصين) 648,300 March 31, 2017 0.0075% تقدير فصلى موسمي
162   جزر سولومون 642,000 1 يوليو, 2015 0.0074% تقدير رسمى سنوي
163   مونتينيجرو 622,387 يناير 1, 2017 0.0072% تقدير رسمي
164   لوكسمبورغ 590,667 يناير 1, 2017 0.0068% تقدير رسمي
  Western Sahara[Note 17] 552,628 1 يوليو, 2017 0.0064% تقدير الامم المتحده
165   سورينام 541,638 اغسطس 13, 2012 0.0062% احصاء نهائيسنة 2012
166   كابو فيردا 531,239 1 يوليو, 2016 0.0061% احصاء رسمى سنوي Archived 2014-09-10 at the Wayback Machine
167   ترانسنيستريا[Note 18] 475,665 اكتوبر 15, 2015 0.0055% احصاء اوليسنة 2015
168   مالطا 429,344 ديسمبر 31, 2014 0.0049% تقدير رسمي Archived 2017-05-25 at the Wayback Machine
169   بروناى 417,200 1 يوليو, 2015 0.0048% تقدير رسمي Archived 2016-11-11 at the Wayback Machine
170   بليز 380,010 اكتوبر 1, 2016 0.0044% تقدير رسمي
171   باهاماس 378,040 1 يوليو, 2016 0.0044% الاحصاء الرسمي
172   المالديف 344,023 سبتمبر 20, 2014 0.004% احصاء اوليسنة 2014
173   ايسلاندا 343,960 يونيه 30, 2017 0.004% تقدير فصلى موسمي
174   قبرص الشماليه[Note 19] 313,626 يونيه 30, 2014 0.0036% تقدير رسمي Archived 2016-01-08 at the Wayback Machine
175   باربيدوس 285,719 1 يوليو, 2017 0.0033% تقدير الامم المتحده
176   فانواتو 277,500 1 يوليو, 2015 0.0032% تقدير رسمى سنوي
177   بولينيزيا الفرنساويه (فرنسا) 271,800 ديسمبر 31, 2014 0.0031% تقدير رسمي Archived 2016-10-22 at the Wayback Machine
178   نيو كاليدونيا (فرنسا) 268,767 اغسطس 26, 2014 0.0031% احصاء اوليسنة 2014
179   ابخازيا[Note 20] 240,705 فبراير 28, 2011 0.0028% احصاءسنة 2011 Archived 2012-02-09 at the Wayback Machine
180   ساموا 196,315 يناير 1, 2017 0.0023% الاحصاء الرسمي Archived 2019-04-03 at the Wayback Machine
181   ساوتومى وبرنسيبى 187,356 مايو 13, 2012 0.0022% احصاءسنة 2012 Archived 2016-03-03 at the Wayback Machine
182   سانت لوسيا 178,844 1 يوليو, 2017 0.0021% تقدير الامم المتحده
183   جوام (امريكا) 184,200 1 يوليو, 2015 0.0021% تقدير رسمى سنوي
184   كوراساو (نيديرلاند) 160,337 يناير 1, 2017 0.0018% تقدير رسمى سنوي
185   جمهوريه مرتفعات قره باغ[Note 21] 150,932 ديسمبر 1, 2015 0.0017% احصاء اوليسنة 2015 Archived 2016-08-15 at the Wayback Machine
186   كيريباتى 113,400 1 يوليو, 2015 0.0013% تقدير رسمى سنوي
187   اروبا (نيديرلاند) 110,882 يونيه 30, 2017 0.0013% تقدير فصلى موسمي
188   سانت فينسينت و الجرينادينز 109,991 يونيه 12, 2012 0.0013% احصاء اوليسنة 2012
189   U.S. Virgin Islands (الولايات المتحده) 104,901 1 يوليو, 2017 0.0012% تقدير الامم المتحده
190   جيرزي (المملكه المتحده) 104,200 ديسمبر 31, 2016 0.0012% تقدير رسمى سنوي
191   جرينادا 103,328 مايو 12, 2011 0.0012% احصاءسنة 2011 Archived 2012-06-14 at the Wayback Machine
192   تونجا 103,252 November 30, 2011 0.0012% احصاءسنة 2011
193   مايكرونيزيا 102,800 1 يوليو, 2015 0.0012% تقدير رسمى سنوي
194   Seychelles 94,205 ديسمبر 31, 2016 0.0011% تقدير رسمي
195   Antigua and Barbuda 86,295 مايو 27, 2011 0.001% احصاء اوليسنة 2011
196   جزيرة مان (المملكه المتحده) 83,314 ابريل 24, 2016 0.001% احصاءسنة 2016
197   اندورا 78,264 ديسمبر 31, 2016 0.0009% تقدير رسمى سنوي Archived 2017-05-25 at the Wayback Machine
198   دومينيكا 71,293 مايو 14, 2011 0.00082% احصاء اوليسنة 2011 Archived 2019-06-08 at the Wayback Machine
199   غيرنزي (المملكه المتحده) 62,723 March 31, 2016 0.00072% تقدير رسمي
199   برمودا (المملكه المتحده) 61,954 1 يوليو, 2013 0.00071% تقدير رسمي Archived 2016-01-29 at the Wayback Machine
200   Cayman Islands (المملكه المتحده) 60,413 ديسمبر 31, 2015 0.0007% تقدير رسمي
201   ساموا الامريكيه (الولايات المتحده) 57,100 1 يوليو, 2015 0.00066% تقدير رسمى سنوي
202   Northern Mariana Islands (الولايات المتحده) 56,940 1 يوليو, 2015 0.00066% تقدير رسمى سنوي
203   جرينلاند (الدنمارك) 56,483 سبتمبر 14, 2016 0.00065% تقدير رسمى سنوي
204   جزر مارشال 54,880 1 يوليو, 2015 0.00063% تقدير رسمى سنوي
205   اوسيتيا الجنوبيه[Note 22] 53,532 اكتوبر 15, 2015 0.00062% احصاء اوليسنة 2015
206   جزر فارو (الدنمارك) 50,451 اغسطس 1, 2017 0.00058% تقدير رسمى شهري
207   سانت كيتس و نيڤيس 46,204 مايو 15, 2011 0.00053% احصاءسنة 2011
208   سينت مارتين (نيديرلاند) 39,410 يناير 1, 2016 0.00045% تقدير رسمي Archived 2016-09-30 at the Wayback Machine
209   ليختنشتاين 37,815 ديسمبر 31, 2016 0.00044% تقدير رسمى نصف السنوي
210   موناكو 37,550 ديسمبر 31, 2016 0.00043% تقدير رسمى سنوي
211   سانت مارتن (فرنسا) 36,457 يناير 1, 2015 0.00042% تقدير رسمى سنوي
212   سان مارينو 33,230 يونيه 30, 2017 0.00038% تقدير رسمى شهري Archived 2020-03-26 at the Wayback Machine
213   جيبرالتار (المملكه المتحده) 33,140 ديسمبر 31, 2014 0.00038% تقدير رسمى سنوي
214   جزر تيركس و سايكوس (المملكه المتحده) 31,458 يناير 25, 2012 0.00036% احصاءسنة 2012
215   British Virgin Islands (المملكه المتحده) 28,514 1 يوليو, 2013 0.00033% تقدير رسمي Archived 2016-01-29 at the Wayback Machine
216   جزر كوك (نيوزيلندا) 18,100 March 1, 2016 0.00021% تقدير فصلى موسمي Archived 2019-10-18 at the Wayback Machine
217   بالاو 17,950 1 يوليو, 2015 0.00021% تقدير رسمى سنوي
218   انجويلا (المملكه المتحده) 13,452 مايو 11, 2011 0.00015% احصاء اوليسنة 2011
219   واليس و فوتونا (فرنسا) 11,750 1 يوليو, 2015 0.00014% تقدير رسمى سنوي
220   توڤالو 10,640 November 4, 2012 0.00012% احصاءسنة 2012
221   ناورو 10,084 اكتوبر 30, 2011 0.00012% احصاءسنة 2011
222   سان بارتليمي (فرنسا) 9,417 يناير 1, 2015 0.00011% تقدير رسمى سنوي
223   سان بيار وميكلون (فرنسا) 6,286 يناير 1, 2015 0.000072% تقدير رسمى سنوي
224   سانت هيلينا (المملكه المتحده) 5,633 فبراير 7, 2016 0.000065% احصاءسنة 2016
225   Montserrat (المملكه المتحده) 4,922 مايو 12, 2011 0.000057% احصاءسنة 2011 Archived 2019-04-03 at the Wayback Machine
226   جزر فوكلاند (المملكه المتحده) 2,563 ابريل 15, 2012 0.000030% احصاءسنة 2012
227   نورفولك (اوستراليا) 2,302 اغسطس 9, 2011 0.000027% احصاءسنة 2011 Archived 2016-03-03 at the Wayback Machine
228   Christmas Island (اوستراليا) 2,072 اغسطس 9, 2011 0.000024% احصاءسنة 2011
229   نيواى (نيوزيلندا) 1,470 1 يوليو, 2015 0.00002% تقدير رسمى سنوي
230   توكيلاو (نيوزيلندا) 1,411 اكتوبر 18, 2011 0.000016% احصاءسنة 2011 Archived 2012-08-15 at the Wayback Machine
231   الفاتيكان 800 يناير 1, 2014 0.00009% تقدير رسمي Archived 2017-12-06 at the Wayback Machine
232   جزر كوكوس (اوستراليا) 550 اغسطس 9, 2011 0.0000063% احصاءسنة 2011
The last (233)   جزر بيتكيرن (المملكه المتحده) 57 1 يوليو, 2014 0.00000066% تقدير رسمى


المرجع غلط: <ref> فى تاجز موجوده لمجموعه اسمها "Note", بس مافيش مقابلها تاجز <references group="Note"/> اتلقت